Genís Sinca novel·la un dels temes més delicats i punyents de l’actualitat: l’abús a menors

MALPARITS! Una història sorprenent on la veritat es converteix en l’únic camí per a la redempció.

Presentació de MALPARITS de GENÍS SINCA

MALPARITS! surt avui a la venda i es presenta el 31 de març.

A partir de la confessió d’una amiga, que li va explicar que un familiar havia abusat d’ella de petita, Genís Sinca ha bastit Malparits! al voltant de les conseqüències emocionals d’un dels temes més delicats i punyents de l’actualitat: l’abús a menors.

Joaquim Maristany (Kivi), afectat de la Síndrome de Tourette, puja a Andorra -disfressat de gallina- per treballar per la cadena de supermercats Comelles i vendre-hi pollastres a l’ast; però, sobretot, impulsat per la idea de trencar el silenci que també cobreix la seva vida.

PORTADA DEL LLIBRE MALPARITS! de GENÍS SINCAGenís Sinca (Manresa, 1970), és escriptor i periodista. Llicenciat en Ciències de la Información per la UAB, ha esta corresponsal a Itàlia i s’ha especialitzat en biografies (La providència es diu Paco: biografia de Paco Candel), i memòries (Memòries del Dr. Biodramina).

En el marc d’una vida intensa i polifacètica, ha estat model publicitari, venedor d’apartaments d’estiueig, crític literari, professor d’italià i també ha fet de negre literari. Ha viscut a Roma, Andorra La Vella, Besançon, Heidelberg i ara Barcelona.

Actualment escriu la sèrie estiuenca “Racons” al diari ARA, la secció “Honorables catalans” a RAC1 i és col.laborador als Divendres de TV3. Sinca va debutar en el panorama literari català amb Una família exemplar, Premi Josep Pla 2013, que descriu l’enfrontament entre els Bou i els Mirabaix, amb una sèrie de personatges potents que atrapen el lector i el sacsegen amb la força d’un realisme descarnat i punyent. Malparits! és la seva segona novel.la.