MOLTES GRÀCIES EXÈRCIT INVISIBLE

Un agraïment molt molt especial als amics (a l’exèrcit invisible) que ahir em vau acompanyar tan sentidament i visible a la Llibreria Laie a la presentació de la novel·la “Malparits!”.

exercitinvisible

Però sobretot donar les gràcies a la intervenció i el compromís de la consellera de la Presidència, Neus Munté, i la presidenta de la Fundació Bernadet, Vicki Bernadet, així com l’editora de Columna Glòria Gasch. Era una taula que havia somiat llargament i que ahir, en veure-la feta realitat, em va fer pensar entendre encara més (en tota la seva magnitud) el valor i la força de la paraula “amistat” i, sobretot, que per lluitar i vèncer aquesta colla de “Malparits!”, que abusen i s’aprofiten impunement del bé més preuat d’una societat, les criatures, els infants, conformem entre tots un exèrcit implacable, molt més poderós del que imaginem.

Gràcies pel suport, amics!