La CAL inicia a la Bordeta el cicle d’activitats obertes al veïnat “Capvespres Oberts”. El cicle ha estat inaugurat aquest passat dimarts al vespre amb una primera activitat en què s’ha presentat el llibre “El cavaller Floïd” del periodista i escriptor Genís Sinca. | el3.cat

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) ha iniciat el cicle d’activitats obertes al veïnat “Capvespres Oberts”, un espai de trobada obert on volen debatre i reflexionar sobre els temes plantejats relacionats amb els tres lemes de l’entitat bordetenca: “Llengua, cultura i llibertat”. “Volem que sigui un espai divers, on no només es faran xerrades o presentacions de llibres”, explicava el vicepresident de la CAL, Jaume Marfany. L’activitat se celebrarà una vegada al mes a la seu nacional de la CAL, al carrer Olzinelles de la Bordeta. El cicle ha estat inaugurat aquest passat dimarts al vespre amb una primera activitat en què s’ha presentat el llibre “El cavaller Floïd” del periodista i escriptor Genís Sinca. Aquest …Llegir més.