Vols guanyar un llibre d’El cavaller Floïd?

SORTEIG IMITA EL GEST DEL MASSATGE DE L’AFAITADA I GUANYA EL LLIBRE “EL CAVALLER FLOÏD” I UNA AMPOLLA DE FLOÏD
▪️ PARTICIPA : Fes un comentari adjuntant un vídeo o fotos 📷🎬 a la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/genis.sinca/ simulant el gest típic de posar-te el massatge Floïd… Les més imaginatives i divertides guanyaran un exemplar del llibre “El cavaller Floïd”, signat pel seu autor Genís Sinca, i una ampolla de massatge Floïd.
▪️ La tria del guanyador del concurs anirà a càrrec de Genís Sinca i Laura Cendrós, comissària de l’exposició de J.B. Cendrós al Palau Robert. Teniu temps fins al 18 d’abril a les 20h. Donarem el nom del guanyador/a el dia 19 d’abril a les 18h.
– Facebook no patrocina ni administra aquesta promoció, ni tampoc està associada a ella.
– Participant en el concurs accepteu aquestes bases.