L’exposició dedicada a J.B. Cendrós ha rebut 30.000 visites.

Segons informa el gabinet de premsa del Palau Robert, l’exposició dedicada a J.B. Cendrós ha rebut 30.000 visites d’ençà que es va inaugurar al desembre fins al tancament l’1 de maig a la Sala 4.

Després del seu pas pel Palau Robert, la mostra es presentarà, durant el 2017, al Monestir de Sant Feliu de Guíxols i a l’Espai Santa Caterina de Girona. L’any 2018, el recorregut de la mostra per Catalunya continua a la Biblioteca Popular de Valls , la primera creada per la Mancomunitat l’any 1918.

L’exposició és un recorregut exhaustiu per la vida i obra de Joan Baptista Cendrós i Carbonell (Barcelona 1916-1986), l’industrial que no tan sols va provocar una revolució en el món de la cosmètica masculina amb l’aftershave Floïd sinó que va convertir-se en un dels mecenes més originals del segle XX a Catalunya.

Exposició “Cendrós, un empresari d'acció!”