CONFERÈNCIES

US OFERIM LA POSSIBILITAT DE GAUDIR DE LES CONFERÈNCIES QUE MÉS US INTERESSIN ENCARREGANT-LES A TRAVÉS DEL CONTACTE QUE TROBAREU AL PEU DE PÀGINA. US LES DETALLEM:

L’OFICI D’ESCRIURE – Creant una història amb els alumnes
L'ofici d'escriure 2
Genís Sinca converteix la classe en un taller d’escriptura. Demana als alumnes que escriguin una frase ben enginyosa en una sèrie de paperets, i a partir dels quals (fent participar a tota la classe) es construeix un conte o una narració curta. El resultat sempre és divertit, gratificant i, sobretot, demostratiu de com funciona i es desenvolupa l’ofici d’escriure. Una conferència farcida d’anècdotes dels escriptors més genials.

Valors pedagògics, pràctics, culturals i participatius.
Dirigit a totes les escoles de secundària i instituts, professors i pares d’alumnes.
Tast: Genís Sinca imparteix la conferència “L’ofici d’escriure” als alumnes de l’Agora International School de Sant Esteve Sesrovires.

ESPANYA S’ACABA EL 2029 – La conferència pel 2014
Espanya s'acaba el 2029 2
Conferència que demostra l’acabament de l’Imperi espanyol el 2029, segons les teories de l’historiador i farmacèutic de Figueres Alexandre Deulofeu. Evidencia que tots els imperis tenen una duració exacta de 550 anys, tal i com demostrava Deulofeu amb la seva Matemàtica de la Història. L’Imperi l’espanyol no és cap excepció a aquesta teoria certament reveladora.


Valors
reveladors, didàctics, polítics, històrics i molt agosarada.
Dirigit a públic de totes les edats.

L’ULTRA ESCRIPTOR – L’esforç d’aconseguir un objectiu
L'ultra escriptor 2Conferència sobre la necessitat de l’escriptor de mantenir-se en forma i les tècniques i procediments psicològics i esportius que Genís Sinca segueix i utilitza per escriure més i més còmodament, sobretot durant la redacció de novel.les. La conferència combina la xerrada de l’escriptor amb la demostració pràctica (d’ell mateix) de diversos exercicis ideals per a escriptors o professionals que treballen des de casa. Jogging, exercicis calestènics (amb el pes de propi cos) i l’autohipnosi com a força fonamental per emprendre textos de llarg alè.

Valors didàctics, esportius, de superació personal i per passar una bona estona.
Dirigit al món de l’empresa i dels emprenedors.

VIDA SECRETA DELS NOSTRES METGES.
Vida secreta dels nostres metges 2
En aquesta conferència, Genís Sinca s’esplaia sobre els secrets, misteris i circumstàncies personals de quinze grans metges de la medicina catalana: Trueta, Dexeus, Puigvert, Gil-Vernet, Broggi… i la influència decisiva que han tingut en els seus camps d’actuació, traumatologia, ginecologia, urologia… Però sobretot, per quina raó desconeguda van convertir-se en noms tan famosos, determinants i respectats, fins al punt de transformar les seves especialitats de manera irreversible.

Valors històrics, divertits, reveladors, didàctics i amb simpatia.
Dirigit a públic de totes les edats, amb especial interès pels escolars, facultats de medicina, professional del sector i casals.
Tast: Genís Sinca imparteix la conferència “Vida secreta dels nostres metges” al Campus de la URV a Tortosa, organitzada per l’ACMTE.
Tast: Genís Sinca imparteix la conferència “Vida secreta dels nostres metges” a la Biblioteca Lluís Millet i Pagès d’Aiguafreda, organitzada per DONAI.
Tast: Reportatge de VOTV sobre la conferència “Vida secreta dels nostres metges” a Aiguafreda.

1372374999_infoPer més informació i encàrrecs contacteu amb:
Genís – 660453438 – gsinca@hotmail.com